.

.

menstruacionet me kane ardhur me dhimbje dhe kur kam bere testin ka dal negative. Pra, thjeshte rrjedhje apo sekrecion i bardhe.

.

.

jtin problem si une Kam nje dhimbje te kokes supit sa mezi e leviz krahun, kjo dhimbje me ka zene qekur. . alsekrecionet-e-bardha-gjate-shtatzanise-kur-duhet-te-shqetesohemi.

pernenat.

. . &199;far&235; tregojn&235; sekrecionet e bardha gjat&235; shtatzanis&235; A jane normale Kur duhet qe te shqetesohemi ne lidhje me sekrecionet.

. .

Ndodh kur pH i vagins prishet gjat marrdhnieve seksuale, larjes ose pastrimit t shpesht.

Sekrecionet e bardha vaginale pas marr&235;dh&235;nies seksuale.

Njollat e lehta jan t zakonshme dhe zakonisht dashamirse, dhe mund t filloj rreth javve 3 ose 4 t shtatznis. .

alsekrecionet-e-bardha-gjate-shtatzanise-kur-duhet-te. alsekrecionet-e-bardha-gjate-shtatzanise-kur-duhet-te.

.
Por njollosja mund t ndodh n do koh gjat ktyre nnt muajve, nga ditt e para t fekondimit deri n datn tuaj t lindjes.
.

Jan 12, 2022 Sekrecionet e bardha vaginale pas marrdhnies seksuale.

.

. Ndodh kur pH i vagins prishet gjat marrdhnieve seksuale, larjes ose pastrimit t shpesht. Sh&235;ndeti i n&235;n&235;s &235;sht&235; sh&235;ndeti i grave gjat&235; shtat&235;zanis&235;, lindjes s&235; f&235;mij&235;ve dhe periudh&235;s pas lindjes.

Gjat&235; shtatzanis&235; gruaja mund t&235; ket&235; sekrecione me ngjyr&235; t&235; bardh&235;, t&235; kuqe, kafe. Jan&235; t&235;. Gjat&235; shtatzanis&235; gruaja mund t&235; ket&235; sekrecione me ngjyr&235; t&235; bardh&235;, t&235; kuqe, kafe. . Jun 8, 2017 Gjat tremujorit t par t shtatznis, femra ka m s shumti sekrecione t bardha pa er dhe viskoze, t cilat shtohen pr shkak t veprimit t estrogjenit, i cili rrit fluksin e gjakut n organet gjenitale.

pernenat.

Jan si n ngjyr pane. alsekrecionet-e-bardha-gjate-shtatzanise-kur-duhet-te.

.

Apr 14, 2021 N kt rast kjo ndodh pr shkak t veprimit t estrogjenit, i cili rrit fluksin e gjakut n organet gjenitale.

.

.

ka shance qe testi te gaboj&63; e bej kete pyetje pasi shume here testet e shtatzanise kane gabuar ne pergjigje dhe barku im me duket i fryre dhe i forte.